اجتماعی 13:21 - 18 آذر 1404
هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و در آستانه روز مادر، پویش «کتاب مامان۲» با ارائه تخفیف‌های گسترده خرید کتاب و امکان عضویت رایگان بانوان در کتابخانه‌های تهران از ۱۸ تا ۲۴ آذرماه برگزار می‌شود؛ رویدادی فرهنگی که تلاش دارد کتاب را به یکی از اصلی‌ترین هدیه‌های روز مادر تبدیل کند.

هدیه‌ای از جنس فرهنگ؛ پویش بزرگ «کتاب مامان۲» در تهران کلید خورد

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه(س) و گرامیداشت مقام مادر، پویش «کتاب مامان۲» توسط برنامه‌ کاربردی فراکتاب از ۱۸ تا ۲۴ آذرماه برگزار می‌شود.

در این پویش، علاقه‌مندان می‌توانند کتاب‌های موردنظر خود را با تخفیف ویژه برای هدیه به مادران خریداری کنند. کتاب‌های این طرح به صورت حضوری در باغ کتاب تهران و فرهنگسراهای اشراق، خاوران، گلستان، اندیشه و ملل عرضه می‌شود. همچنین از ۱۸ تا ۲۱ آذرماه مدیریت‌های فرهنگی‌ ـ هنری مناطق با ارائه کتاب با شعار «کتابی که دوست داری مامانت بخونه» و بسته‌بندی کتاب‌های خریداری‌شده، توجه مخاطبان را به کتاب به عنوان هدیه روز مادر جلب می‌کنند.

در فضای مجازی نیز سایت ketabiq.com و اپلیکیشن فراکتاب با ۶۰ درصد تخفیف محل عرضه کتاب‌های این پویش خواهند بود. بانوان می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن فراکتاب و وارد کردن رمز gift4mam کتاب‌های خود را به صورت مجازی با ۶۰ درصد تخفیف تهیه کنند.

همچنین امکان عضویت رایگان بانوان در تمام کتابخانه‌های شهر تهران در مدت اجرای پویش فراهم شده است. این اقدام با همکاری نهاد کتابخانه‌های عمومی استان تهران و مدیریت کتابخانه‌های سازمان فرهنگی ـ هنری انجام می‌شود تا بانوان بتوانند با تخفیف ۱۰۰ درصدی عضو کتابخانه‌ها شوند.

بانوان برای عضویت حضوری می‌توانند به یکی از کتابخانه‌های سازمان یا نهاد کتابخانه‌ها مراجعه کنند و برای عضویت آنلاین به نشانی samanpl.ir و برای دریافت نشانی کتابخانه‌ها به zaya.io/b8ilv مراجعه نمایند.

در راستای اجرای این پویش، انتشارات کتاب یاشار نیز سفارش کتاب را به صورت حضوری و تلفنی با ۲۵ درصد تخفیف ارائه می‌کند و علاقه‌مندان می‌توانند با شماره‌های ۶۶۴۰۲۵۷۱ یا ۰۹۰۲۶۴۰۲۵۷۱ تماس بگیرند.

پویش «کتاب مامان» با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، باغ کتاب، نهاد کتابخانه‌های عمومی استان تهران، مؤسسه رسانه‌ای شیرازه، برنامه کاربردی فراکتاب و جمعی از فعالان فرهنگی اجرا می‌شود و بخشی از خدمات آن تا پایان هفته نکوداشت مقام زن ادامه خواهد داشت.


12248410
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی قدرت نمایی با سلاح سرد از نوع قمه در منطقه مسعودیه تهران، رئیس سازمان اطلاعات فاتب دستور دستگیری عامل شرارت را صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) فراجا از برگزاری پنجمین جشنواره فرهنگی، ادبی و هنری ره آورد پیاده روی اربعین حسینی (ع) به میزبانی این دانشگاه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فساد مسئله‌ای اجتماعی و جهانی است. ارزیابی‌های سازمان شفافیت بین‌الملل نشان می‌دهد بیش از ۶۰ درصد کشور‌های جهان نمره‌ای کمتر از ۵۰ دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» از ساعاتی پیش در مورد فراخواندن یکی از فعالان اجتماعی و سیاسی نکات خلاف واقعی در فضای مجازی منتشر و همزمان در تریبون مجلس شورای اسلامی نیز نکات غیر دقیقی و اشتباهی ایراد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: فضا‌های جدیدالتاسیس بر اساس استاندارد‌های مناسب‌سازی احداث می‌شوند و ایستگاه‌های متروی مربوط به دهه‌های گذشته نیز مناسب‌سازی خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران از دستگیری یک پزشک‌نمای فعال در اینستاگرام خبر داد و گفت: این پرونده مربوط به فردی است که بدون داشتن صلاحیت علمی، خود را پزشک معرفی کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق ماده ۱۱۳ قانون برنامه هفتم قرار بود در تصادفات جرحیِ بدون اعتراض، دیه خارج از مسیر دادگاه و پس از صدور کروکی و نظریه پزشکی قانونی، حداکثر ظرف ۲۰ روز پرداخت شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و در آستانه روز مادر، پویش «کتاب مامان۲» با ارائه تخفیف‌های گسترده خرید کتاب و امکان عضویت رایگان بانوان در کتابخانه‌های تهران از ۱۸ تا ۲۴ آذرماه برگزار می‌شود؛ رویدادی فرهنگی که تلاش دارد کتاب را به یکی ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکرده باند سرقت طلا وقتی از سوی پلیس دستگیر و سوابقش بررسی شد، قضات ردپای او را در پرونده قتل همسرش شناسایی و محاکمه‌اش کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای شهر تهران گفت: تیم مدیریت شهری به چین اعزام شدند که اولین رام قطار را تحویل بگیرند و تا یک ماه و نیم آینده اولین قطار وارد خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است