اقتصادی 08:00 - 11 آبان 1404
دبیر فدراسیون طیور گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، قیمت هرکیلو مرغ در خرده فروشی‌ها به ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزارتومان رسید.

در بازار مرغ چه می‌گذرد؟

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - سیدفرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور گفت: نهاده دامی برای تولیدکنندگانی که در سامانه ثبت نام کردند، انجام می شود و تولیدکنندگانی که سهمیه جدید بارگزاری نشده است، مرغ آنها گرسنه می ماند.

به گفته وی، برخی مرغداران گوشتی مرغ وارد بازار شده و طی یک ماه اخیر با خرید نهاده از بازار آزاد، مرغ تولید و وارد بازار شده است، اما هنوز جوجه ریزی نکردند و اکنون سهمیه می‌آید که با این وجود جای این سوال مطرح است تکلیف مرغدارانی که در حال فعالیت هستند و موفق به ثبت نام در سامانه بازارگاه بدلیل عدم بارگزاری نشدند، چیست؟

طلاکش ادامه داد: علی رغم آنکه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن نهاده در سامانه بازارگاه از قبل بارگزاری شده، اما طی ۲ تا ۳ ماه اخیر تحویل داده نشده است و از طرفی برخی مرغداران به تازگی جوجه ریزی کردند و برخی بدلیل نبود نهاده موفق به ثبت نام نشدند که در صورت عدم مدیریت وزارت جهاد با ورود نهاده هم این مشکل برای برخی تولیدکنندگان باقی خواهد ماند، از این رو پیشنهاد شده است که مسئولان وزارت جهاد یا بانک مرکزی به طور شفاف میزان تامین ارز تا پایان سال را اعلام کنند تا جوجه ریزی افزایش نیابد که متاسفانه دولت مذاکره ای با تولیدکنندگان در خصوص تامین ارز  ندارد که همین عدم شفافیت موجب شده تا نتوانیم برنامه ریزی در خصوص تولید داشته باشیم.

دبیرفدراسیون طیور با تاکید بر تامین ۳۰ درصد سهمیه مرغدار از طریق اتحادیه استانی بیان کرد: بارها پیشنهاد داده ایم که ۳۰ درصد سهمیه مرغدار خارج از سامانه در اختیار مرغدار قرار بگیرد و سپس در سهمیه بازارگاه لحاظ شود تا مرغدارانی که موفق به ثبت نام در بازارگاه نشدند، از این سهمیه محروم نمانند.

طلاکش از افزایش قیمت مرغ زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو مرغ زنده ۱۰۵ هزارتومان و عمده فروشی میدان بهمن ۱۴۰ هزارتومان بود که با احتساب هزینه ها بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزارتومان در مغازه ها عرضه شده است.


12239207
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی و کاهش دمای ۵ تا ۱۰ درجه‌ای هوا از روز دوشنبه تا پنجشنبه در نواحی مختلف کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: با معامله ۱۹ کیلوگرم شمش طلا در ۱۱ آبان ماه، حجم کل معاملات شمش مرکز مبادله ایران برای امسال به ۲۵۸۳ کیلوگرم رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: تاخیر در تخصیص ارز و ثبت سفارش شیرخشک منجر به کمبود عرضه و گرانی در بازار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق تعاون ایران گفت:حجم کنونی مبادلات اقتصادی دو کشور حدود ۱۴ میلیارد دلار است که با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌توان این رقم را به‌طور چشمگیری افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: بر اساس اهداف کمیته برنامه هفتم، پیش‌بینی شده است که تا پایان سال ۱۴۰۷، بتوانیم روزانه تا ۴۴ میلیون متر مکعب گاز را جمع‌آوری کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: بر اساس اهداف کمیته برنامه هفتم، پیش‌بینی شده است که تا پایان سال ۱۴۰۷، بتوانیم روزانه تا ۴۴ میلیون متر مکعب گاز را جمع‌آوری کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: قیمت تمام‌شده هر مترمکعب آب در شهر‌ها ۴۵۰۰ و در روستا‌ها ۷۹۶۵ تومان است که چندین برابر نرخ فروش کنونی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» موتورسیکلت‌ها با میانگین مصرف روزانه بیش از ۳.۵۵ میلیون لیتر بنزین در ۶ ماهه نخست امسال، حدود ۶۶۰ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر بنزین معادل حدود یک تریلیون و ۱۱۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مصرف کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بیمه کشاورزی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ با پرداخت بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت‌دیده، بار دیگر نقش کلیدی خود را در صیانت از امنیت غذایی و پایداری تولیدات بخش کشاورزی به نمایش گذاشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور، از عدم نظارت کامل وزارت جهاد کشاورزی بر سامانه بازارگاه خبر داد و اعلام کرد که سازمان بازرسی به دستور رئیس قوه قضاییه، پرونده‌ای ویژه برای بررسی موضوع تأمین و واردات نهاده‌های دامی تشک...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است