استانی 23:05 - 13 مرداد 1400
یک مسئول در وزارت جهاد کشاورزی:
ایسنا/فارس مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی، گفت: کشاورزی پایدار مبتنی بر تولید محصولات سالم و با کیفیت با حفظ منابع خاک، آب و جنگل ها و مراتع محقق می‌شود.

کشاورزی پایدار با حفظ منابع خاک و جنگل‌ها محقق می‌شود

علیرضا رفیعی‌پور در مراسم  آغاز به کار "اولین غرفه عرضه محصولات گواهی شده" در شیراز با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی بیشترین سهم در اشتغال، اقتصاد و تولید ناخالص ملی دارد، عنوان کرد: غذا یکی از ارکان حیات بشر است که سه جزء مهم هم در تولید آن نقش دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس، او اظهار کرد: این اجزا شامل مدیریت تولید با مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی، مدیریت بهداشت با مسئولیت وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان استاندارد و مدیریت بازار با مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت و دیگر دستگاه‌ها است که این سه مدیریت باید به یک نقطه اشتراکی برسد تا نارضایتی از مشکلاتی که از تولید تا عرضه محصولات کشاورزی وجود دارد مرتفع شود.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی به اقدامات این وزارتخانه در راستای مدیریت تولید گریزی زد و افزود: وزارت جهاد کشاورزی سامانه تولید محصولات گواهی شده و ارگانیک را به نام سامانه "سرگانیک" راه‌اندازی کرده است و از سال ۹۴ با کمک وزارت بهداشت در تولید محصولات گواهی شده و استاندارد با تمرکز بر هشت محصول پرمصرف سیب زمینی، پیاز، سیب درختی، پرتقال و خیار و گوجه فرنگی گام برداشته است.

به گفته او، با تولید محصول گواهی شده و ارگانیک علاوه بر کاهش هزینه‌های درمان، کاهش ضایعات کشاورزی نیز اتفاق می‌افتد که در نهایت تحول در اقتصاد کشاورز رخ می‌دهد و در نتیجه منجر به تحول اجتماعی مهاجرت معکوس از شهر به روستا میشود.

رفیعی‌پور، تحول در محیط زیست را از دیگر نتایج تولید محصول گواهی شده و ارگانیک دانست.

انتهای پیام


11175899
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است