اقتصادی 06:09 - 29 مهر 1396
مهر خبر می‌دهد؛
پس از بروز مشکلات برای برخی کارخانجات مطرح با سوابق فعالیت طولانی طی سال‌های اخیر، این بار بزرگترین شرکت تولید لنت ترمز و از شرکت‌های معتبر خاورمیانه تعدادی نیروهای خود را تعدیل کرده است.

تعدیل نیروی کار در بزرگترین شرکت تولید لنت ترمز ایران

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت تولیدی لنت ترمز ایران (ایرانلنت) در سال ۱۳۴۱ تأسیس و در خرداد سال ۱۳۴۷ تولید خود را با همکاری شرکت تکستار آلمان با ظرفیت ۳۰۰ تن آغاز کرد و اکنون بزرگترین کارخانه تولید لنت ترمز در ایران و یکی از معتبرترین کارخانجات تولید لنت ترمز در خاورمیانه است که ظرفیت فعلی شرکت سالانه بالغ بر ۳۵۰۰ تن برآورد می‌شود. اما این کارخانه ظاهرا با مشکلات تولید مواجه شده و در ماه‌های اخیر دست به تعدیل تعدادی از نیروی کار خود زده در عین حال به دلیل مشکلات عدم توجیه اقتصادی و تعرفه ارزان واردات، گفته می‌شود این شرکت به واردات لنت‌های چینی و برزیلی روی آورده است.

اما محمدرضا فرزعلیان عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در این زمینه گفت: متاسفانه به دلیل رکود در تولید و به دنبال بروز مشکلات برای کارخانجات تولیدی بزرک کشور، این بار نوبت به شرکت لنت ترمز ایران رسیده است.

کارگران ۳ ماه حقوق نگرفتند

رئیس شوراهای اسلامی کار غرب تهران با بیان اینکه تعدیل نیروی کار شرکت ایرانلنت از امسال شروع شده و طی دو ماه اخیر ۳۵ نفر از نیروی کار این شرکت اخراج شده اند گفت: در شهریور۲۴ نفر و در مهرماه نیز ۱۱ نفر از کارگران این شرکت بیکار شدند که در تعدیل اخیر، تمام کارگران شرکت در نظر داشتند مقابل درب شرکت اعتراض کنند اما با واکنش مدیریت و هراس از بیکار شدن از اعتراض خود منصرف شدند.

این فعال کارگری ادامه داد: شرکت ایرانلنت که در سال ۷۴ با حدود ۳۵۰ نفر نیروی کار فعالیت می‌کرد به تدریج با تعدیل ۲۳۰ نیروی کار امروز با حدود ۱۲۰ نفر پرسنل فعالیت می‌کند که ۱۱۵ نفر قراردادی و فقط ۵ نفر از کارکنان رسمی هستند که مبین عدم امنیت شغلی در بین نیروی کار است.

وی همچنین از مطالبات معوق کارگران این شرکت طی ۳ ماه اخیر خبرداد و افزود: طی ۳ ماه اخیر حقوق کارگران شرکت ایرانلنت پرداخت نشده که این موضوع باعث نگرانی آنها شده است.

واردات لنت‌های چینی و برزیلی جایگزین تولید داخل!

فرزعلیان با اشاره به اینکه کارگران این شرکتِ با سابقه و معتبر، هر روز نگران بیکار شدن خود هستد گفت: به دلیل عدم توجیه اقتصادی تولید، شرکت ایرانلنت واردات لنت‌های چینی را جایگزین تولیدات خود کرده است و این تهدیدی برای نیروی کار این شرکت است.

عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران با اشاره به اینکه یکی از مشکلات شرکت ایرانلنت، نبود تقاضا برای خرید لنت‌های تولیدی این شرکت است گفت: علاوه بر این تعرفه‌های پایین واردات لنت منجر به توجیه پذیر بودن واردات لنت‌های چینی و برزیلی شده است.

رئیس شوراهای اسلامی کار غرب تهران با بیان اینکه متاسفانه روزانه شاهد تعطیلی مجموعه‌ها و شرکت‌های معتبر تولیدی در کشور هستیم ادامه داد: از دولت ومسئولان درخواست داریم با جدیت به این موضوعات ورود کنند تا راهکاریی برای خروج از وضعیت بحرانی بنگاه‌های تولیدی بیاندیشند چراکه با تداوم وضع موجود شاهد تعطیلی کارخانجات داخلی یکی پس از دیگری و رونق مصرف محصولات چینی و وارداتی در کشور خواهیم بود.

وی با بیان اینکه تمام پاداش‌های نقدی و غیرنقدی کارکنان شرکت به دلیل مشکلات شرکت قطع شده است گفت: در کنار تعدیل نیروهای این شرکت و ناتوانی در پرداخت حقوق کارکنان، عدم تامین لباس کار برای کارگران از دیگر مشکلات این شرکت محسوب می‌شود.

عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران افزود: بعد از مشکلاتی که اخیرا برای شرکت‌ها و کارخانجات معتبر از جمله ارج، کارخانجات تولیدی تهران و شرکت ایران سوئیچ با سوابق حدود ۵۰ سال سابقه فعالیت به وجود آمده، این بار شرکت ایرانلنت به عنوان بزرگترین شرکت تولید لنت در ایران با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کند.

وی ادامه داد: هر کانتیر که به واسطه قاچاق کالا توسط سودجویان و مافیای قدرت به این مملکت وارد می‌شود، منجر به کاهش تولید و در نهایت بسته شدن یک کارخانه عظیم و معتبر می‌شود و در نهایت صدها کارگر ایرانی به واسطه این سودجویان در نبود امنیت شغلی و رکود تولید، بیکار می‌شوند.


9488635
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور گلخانه و گیاهان زینتی گفت: بنابر آمار در شرایط کنونی بیش از ۹۰ درصد بذور هیبرید سبزی و صیفی مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: ۳۰ درصد گندم تولیدی از حوزه برداشت تا سفره هدر می‌رود که با فرهنگ‌سازی و اصلاح کمباین‌ها باید میزان ضایعات را کاهش دهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: تمامی خانه‌های خالی لوکسی که در اختیار نهاد‌ها قرار گرفته‌اند باید در روند مولد سازی قرار گیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور معاون مسکن وزارت راه وشهرسازی گفت: تنها مرجع ثبت قرارداد اجاره سامانه خودنویس است و ثبت انواع قراردادهای اجاره در این سامانه امکان پذیر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرابورس ایران در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای جزئیات عرضه عمده سهام کنترلی سرخابی‌ها را منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: در بسیاری از نقاط کشور از یکم تا ۶ اردیبهشت ماه شاهد تشدید بارش‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: طرح افزایش وام ودیعه مسکن با توجه به نزدیک شدن فصل جابه جایی و نقل و انتقلات نیاز به بازنگری دارد و این تسهیلات باید متناسب با شرایط متقاضیان پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن وشهرسازی گفت: نرخ فرونشست در بسیاری از مناطق کشور با توجه به افزایش حجم برداشت آب‌های زیر زمینی به ۱۵ تا ۲۰ سانتی متر رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق ابلاغیه سازمان توسعه تجارت ایران، ارز نیمایی از چند ردیف تعرفه پارچه‌های رومبلی، رویه و پرده‌ای وارداتی حذف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن صنفی صنعت تایر ایران گفت: صنعت تایر در سال جاری ۳۰۰ میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است