علمی فناوری 15:02 - 03 اردیبهشت 1398
محققان مؤسسه فناوری ماساچوست موفق به فرآوری یک هیدروژل شده‌اند که مثل عضله انسان نرم، مقاوم و حاوی آب است تا برای ایمپلنت در بدن انسان کارایی مناسبی داشته باشد.

ابداع هیدروژلی که با عضله انسان مو نمی‌زند

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، عضلات بدن نرم و قابل انعطاف هستند و بعد از هزاران حرکت تکراری می‌توانند در مقابل خستگی مقاومت کنند و دوام بیاورند.

اکنون محققان مؤسسه فناوری ماساچوست(MIT) راهی برای ایجاد هیدروژل‌های مصنوعی شبیه به ماهیچه‌ها یافته‌اند که وقتی در معرض تمرین‌های سخت و شدید قرار می‌گیرند مانند ماهیچه‌ها عمل می‌کنند.

این هیدروژل‌ها پس از قرار گرفتن در یک وان آب گسترده، نرم و مقاوم می‌شوند.

محققان از هیدروژل‌های الکل پلی‌وینیل استفاده کردند که در آزمایشگاه‌ها رایج است و برای ایمپلنت‌های پزشکی و پوشش‌های دارویی استفاده می‌شود.

هدف ایجاد یک ماده بود که به اندازه یک عضله قوی باشد، اما همچنین حاوی مقادیر زیادی آب باشد تا برای استفاده در بدن انسان به اندازه کافی نرم باشد.

"ژوان‌هه ژائو" سرپرست این مطالعه گفت: بسیاری از بافت‌ها در بدن انسان حاوی حدود ۷۰ درصد آب هستند، بنابراین اگر ما می‌خواهیم یک ماده بیولوژیکی را در بدن ایمپلنت کنیم، حاوی بودن آب بیشتر مطلوب است.

نانو فیبرهای هیدروژل قبل از ورزش به طور تصادفی قرار می‌گیرند، اما محققان متوجه شدند که در جریان روند تمرین در کنار هم قرار می‌گیرند و قوی‌تر می‌شوند.

این هیدروژل‌ها در هنگام انجام تمرینات ورزشی قوی، نرم و پر از آب می‌شوند و پس از ۱۰۰۰ حرکت کششی در وان آب مقاوم‌تر هم می‌شوند.

یک هیدروژل فرآوری شده ۳.۴ برابر قوی‌تر از یک هیدروژل عادی است. محققان امیدوارند که یک روز این مواد را در ایمپلنت‌هایی مانند دریچه‌های قلب، غضروف‌های جایگزین، دیسک‌های ستون فقرات و همچنین در کاربردهای مهندسی مانند ربات‌های نرم استفاده کنند.

این مطالعه در مجله National Academy of Sciences منتشر شده است.

انتهای پیام


10109711
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر و همچنین گروه آزمایشی زبان‌های خارجه راس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است