محمود ملکی نسب روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عمده محصول چغندر قند شهرستان کنگاور تحویل کارخانه های قند بیستون، بنیاد اصفهان و استان همدان شده است.
ملکی نسب گفت: با توجه به کارشناسیهای انجام یافته توسط صاحب نظران، شهرستان کنگاور با توجه به دارا بودن شرایط مناسب اقلیمی و سازگاری مناسب خاک این منطقه و نیز ارایه مشاوره های کارشناسی در زمان های کشت، داشت و برداشت برای کشت چغندر قند مستعد است.
مدیر جهاد کشاورزی کنگاور با اشاره به مزایای کشت این نوع محصولات کشاورزی افزود: بالا بردن توان اقتصادی بهره برداران، تامین بخشی از نیازهای کارخانه های تولید قند و شکر، کاهش تراکم علف های هرز مزرعه و تناوب با کشت سایر محصولات کشت آبی از مزیت های کشت محصول چغندر قند در این شهرستان است.
شهرستان کنگاور با جمعیتی بالغ بر 85 هزار نفر در 94 کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده و به دلیل آب و هوای مناسب و زمین های کشاورزی مستعد قطب کشاورزی و چغندر قند استان محسوب می شود.
8066/7447 خبرنگار:مجید رحمتی ** انتشار دهنده:علی مولوی
8442129