علمی فناوری 05:02 - 20 مرداد 1399
پژوهشگران آمریکایی قصد دارند با برطرف کردن شکاف‌های علمی در مورد حفاری در بستر دریاها، به مدیریت بهتر این کار و نجات اکوسیستم‌های دریایی کمک کنندـ

نجات اکوسیستم‌های دریایی با مدیریت حفاری در بستر دریاها

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، گروهی متشکل از ۱۳ زیست‌شناس برجسته به سرپرستی پروفسور "کریگ اسمیت"(Craig Smith)، پژوهشگر "دانشگاه هاوایی" (UH) آمریکا سعی دارند تصورات غلط علمی را که به محاسبات نادرست منجر می‌شوند و استخراج مواد معدنی از بستر دریا را تحت تاثیر قرار می‌دهند، برطرف کنند.

دریاها و اقیانوس‌های عمیق، بخش قابل توجهی از زیست‌کره را در بر دارند و اکوسیستم‌های بزرگی از این سیاره را در خود جای داده‌اند. تمایل به حفاری بستر دریاها و استخراج فلزاتی مانند مس کبالت، روی، منگنز و فلزات ارزشمند دیگر، در دهه اخیر افزایش یافته است و انتظار می‌رود که فعالیت‌های حفاری به زودی آغاز شوند.

اسمیت گفت: تصورات غلط علمی و محاسبات نادرست، موضوعی هشداربرانگیز است که می‌تواند اثرات احتمالی در حفاری بستر دریاها داشته باشد. ما در بررسی‌های خود دریافتیم که اثر حفاری نادیده گرفته می‌شود و درک ضعیفی در مورد میزان حساسیت و تنوع زیستی اکوسیستم‌های عمق دریا وجود دارد. ما تصمیم داریم تصورات نادرست در مورد این موضوع را برطرف کنیم و آنچه در مورد اثرات حفاری در بستر دریا پوشیده است، بدانیم.

اسمیت و همکارانش علاوه بر اثر حفاری بر اکوسیستم‌های دریایی، به بررسی پیامدهای آن در بستر دریا و سکونتگاه‌هایی پرداختند که در اثر حفاری تخریب می‌شوند.

اسمیت ادامه داد: موضوع اساسی پژوهش این است که امکان دارد بسیاری از اکوسیستم‌های عمق دریا، تحت تاثیر حفاری بستر دریا قرار بگیرند. این موضوع می‌تواند به از بین رفتن تنوع زیستی و انقراض گونه‌های دریایی منجر شود.

به گفته پژوهشگران، میزان حساسیت اکوسیستم دریایی نسبت به حفاری بستر دریاها، تاکنون قابل بررسی یا شبیه‌سازی نبوده است.

اسمیت اضافه کرد: هیچ‌کدام از شبیه‌سازی‌هایی که تاکنون انجام شده‌اند، نتوانسته‌اند اطلاعات کافی در مورد حفاری در مقیاس کامل ارائه دهند.

وی افزود: اصلاح باورهای نادرست و شکاف‌های علمی می‌تواند نخستین گام برای مدیریت حفاری در بستر دریاهای عمیق باشد.

این پژوهش، در مجله "Trends in Ecology and Evolution" به چاپ رسید.

انتهای پیام


10659627
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است