گوناگون 10:48 - 06 تیر 1396
توپک های سیب زمینی یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک پیش غذای ساده، سریع و خوش طعم است. این بار برای میهمانی های تان توپک های پنیری را امتحان کنید.

تحریریه پارسینه:توپک های سیب زمینی یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک پیش غذای ساده، سریع و خوش طعم است. این بار برای میهمانی های تان توپک های پنیری را امتحان کنید.
 
توپک سیب‌زمینی یک پیش غذای فوری و عالی 
 
مواد لازم:



سیب زمینی متوسط یک عدد



پودر پنیر پارمسان یک قاشق غذاخوری



تخم مرغ درشت یک عدد



کنجد به مقدار لازم



نمک و فلفل



روغن برای سرخ کردن 


توپک سیب‌زمینی یک پیش غذای فوری و عالی 


طرز تهیه:




سیب زمینی رو آبپز کرده و بعد رنده کنید، پنیر پارمسان و نمک و فلفل رو اضافه کنید. تخم مرغ رو هم بزنید و نصفش رو داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.



از مواد به اندازه یک گردو بردارید و توی دست گرد کنید.



اول توی تخم مرغ قرار بدید.(توی تخم مرغی که نصفش رو توی مواد زده بودیم) بعد توی کنجد بغلتونید.



یک ساعت داخل یخجال قرار بدید تا خودش رو بگیره.بعد توی روغن فراوان سرخ کنید.



بعد از سرخ کردن توپک های سیب زمینی را روی یک حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافش گرفته بشه.



با سس گوجه خیلی خوشمزه میشه، البته اگه مشکل اضافه وزن نداشته باشید.
 
توپک سیب‌زمینی یک پیش غذای فوری و عالی

نکته:



-به نظر من یک دونه تخم مرغ واسه این مقدار مواد کافیه اما اگه شما احساس میکنید کمه میتونید از دوتا تخم مرغ استفاده کنید یکی واسه داخل مواد و یکی واسه غلطوندن توپکها



-اگه پودر پارمسان در دسترستون نبود میتونید حذف کنید ولی با پنیر پارمسان خوشمزه تر میشه.



– میتونید نصف سیب زمینی رو حذف کنید و به جاش از مرغ پخته شده چرخ شده استفاده کنید.



– میتونید به جای کنجد توی پودر سوخاری بغلتونید.-میتونید داخل توپکها از ورقه سوسیس یا کوفته قلقلی بگذارید 

9206966
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است