به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در این کارگاه فرید محمدی، کارآفرین و فعال عرصه پرورش زیتون به ارائه تجارب کارآفرینی خود از دوران کودکی تاکنون پرداخت.
او در بخشی از صحبتهای خود به محصولات و فرآوردههای حاصل از درخت زیتون در عرصه صنایع بهداشتی و درمانی اشاره کرد و افزود: منطقه طارم به علت شرایط مساعد آب و هوایی ۵۰ درصد زیتون کشور را تامین میکند و علاوه بر آن وجود درخت زیتون با قدمت ۴۰۰ سال در این شهرستان نشان دهنده اصالت زیتون در این منطقه است.
محمدی که سابقه کار هنری و بازیگری را نیز دارد، استفاده از هنر فردی و حضور در عرصه بازیگری را نیز به عنوان یک زمینه اشتغال برای دانشجویان عنوان کرد و درباره نحوه ورود به این عرصه و کسب آموزشهای لازم و قبولی در آزمونها صحبت کرد.
در این جلسه همچنین دکتر پگاه مرید سادات عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و مسئول بخش ترویج آموزشی واحد کارآفرینی و اشتغال دانشکده علوم زمین با بیان اهمیت آشنایی دانشجویان با تجارب کارآفرینان موفق، مرد زیتونی را به عنوان نمونه خوبی در این زمینه معرفی کرد.
مرید سادات در بخش دیگری از صحبتهای خود دانشجویان را به تعمق در صحبتهای این کارآفرین و سرمایه گذار و بررسی زمینههای اجرای ایدههای خود با استفاده از تجارب او دعوت کرد.
این جلسه با صحبتهای دکتر علیرضا صالحی پور میلانی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، درباره حوزه توسعه روستایی و پتانسیلهای محیطی و ایجاد فرصتهای شغلی با اتکا به منابع در دسترس، به پایان رسید.
انتهای پیام