علمی فناوری 09:07 - 27 خرداد 1398
فضانورد ایتالیایی بعد از تمرینات گریز از مرکز:
فضانورد ایتالیایی لوکا پارمیتانو که در اواخر ماه ژوئیه به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز خواهد کرد، بعد از یک تمرین در دستگاه گریز از مرکز مرکز شهر ستاره‌ای خود را با یک جوراب شسته شده در ماشین لباسشویی تشبیه کرد. او قرار است به همراه کیهان نورد روس الکساندر اسکوتسف و فضانورد آمریکایی اندرو مورگان در 20 ژوئیه بر عرشه ناو کیهانی سایوز ام.اس-13 راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شود.

همچون جوراب شسته شده در ماشین لباسشویی بودم!

به گزارش ایسنا، پارمیتانو در صفحه توییتر خود نوشت: "آخرین بخش آموزشی من (برای پرواز با سفینه سایوز) در هفته قبل، آزمون دستگاه گریز از مرکز بود. پنج مرتبه، هر کدام حدود ۱۰ دقیقه. حالا دقیقاً می‌دانم که جوراب پس از چرخش در ماشین لباسشویی چه احساس دارد و چرا آنها هرگز جفت و جور نمی‌شوند! "

داخل این دستگاه شبیه سفینه سایوز ساخته شده و فضانوردان باید در آن تمرین کنند تا دقیقاً برای وضعیت بار اضافه در زمان بازگشت به زمین تجربه به دست آورند.

لوکا پارمیتانو فضانورد ایتالیایی سازمان فضایی اروپا، متولد ۱۹۷۶ در سال ۲۰۰۹ برای سفر به فضا انتخاب شد. او یک بار در سال ۲۰۱۳ سفری ۱۶۶ روزه به فضا داشت. در جریان آن سفر بود که به دلیل مشکل پیش آمده برایش طی راهپیمایی فضایی، نامش بر سر زبان‌ها افتاد.

در جریان این عملیات که خارج از ایستگاه فضایی بین‌المللی صورت می‌گرفت، ناگهان او احساس کرد که آب به داخل کلاه محافظ لباس نفوذ کرده، پارمیتانو نزدیک بود در لباس فضایی‌اش غرق شود. به همین دلیل او و همکارش کریستوفر کسیدی به شکل اضطراری به ایستگاه بازگشتند و لباس‌های فضایی خود را در آوردند.

پارمیتانو می‌گوید: آب جلوی چشم‌ها و راه بینی‌ام را مسدود کرده بود. اصلاً نمی‌توانستم چیزی ببینم یا بشنوم. برقراری ارتباط هم کار دشواری بود. تنفس از طریق بینی ممکن نبود. حتی خواستم با زمین ارتباط بگیرم اما نتوانستم. آن‌ها صدای من را نمی‌شنیدند و من هم نمی‌توانستم صدای آن‌ها را بشنوم. به جای اینکه به غرق شدن فکر کنم، دنبال راه‌حل گشتم.

او سرانجام از لبه‌های تیز بدنه ایستگاه که می‌توانست لباسش را پاره کند، عبور کرد و وارد ایستگاه فضایی شد.

انتهای پیام


10151636
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است