استانی 09:29 - 10 خرداد 1399
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قزوین:
ایسنا/قزوین مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین با اعلام اینکه کیفیت آرد استان به‌صورت ماهانه توسط اداره کل استاندارد استان قزوین در کارخانه‌های مربوطه بررسی می‌شود، گفت: اگر آرد بر اساس استاندارد تولیدشده باشد توزیع و اگر استانداردهای لازم را نداشته باشد کارخانه اجازه تولید نخواهد داشت.

کیفیت آرد نانوایی‌ها توسط اداره کل استاندارد بررسی می‌شود

ودود ایرانیان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در استان ۶ کارخانه آرد با ظرفیت اسمی ماهانه ۲۷ هزار تُن فعال هستند که در حال حاضر ۱۰ هزار تُن آرد تولید می‌کنند.

وی ادامه داد: گندم تحویل‌شده به کارخانه‌ها از محل گندم استان تأمین می‌شود و طی سه سال گذشته هیچ گندمی از خارج استان وارد کارخانه‌های تولید آرد نشده است؛ البته باید بگوییم که مازاد تولید گندم قزوین به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین با اشاره به اینکه تمام گندمی که به کارخانجات تحویل می‌شود تولید کشاورزان استان قزوین است، اضافه کرد: سالانه حدود ۱۵۰ هزار تُن گندم تحویل کارخانجات می‌شود و برای سال گذشته نیز ۱۷۶ هزار تُن گندم برای استان خریداری کردیم.

وی گفت: کارخانه‌های تولید آرد بر اساس شاخصه‌های کیفی که در استاندارد تعریف شده است آرد تولید می‌کنند. کارخانجات گندم را از دولت و با نرخ مصوب می‌خرند تا آرد کرده و به نانوایان بفروشند، این کارخانه‌ها ماهانه حدود ۸۰۰۰ تُن آرد تحویل نانوایان می‌دهند.

ایرانیان تأکید کرد: ما موظف هستیم برای یک میلیون و ۲۷۳ هزار نفر گندم و آرد موردنیاز را تأمین کنیم و کارخانجات آرد را تولید کنند. نظارت کیفی بر عهده ۲ دستگاه اجرایی اداره‌کل استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی است البته سازمان صمت بر عرضه نظارت دارد.

وی تصریح کرد: آرد باید استانداردهای لازم را داشته باشد و ما تنها تأمین‌کننده آرد هستیم. کیفیت و سلامت آرد بر اساس شاخصه‌های کیفی استانداردهای ۱۰۳ گندم آرد ایران توسط اداره کل استاندارد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بررسی و تأیید می‌شود.

بررسی کیفیت آرد در حوزه وظایف ما نیست

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین اشاره کرد: اگر کیفیت آرد با استانداردهای موجود مطابقت نداشته باشند کارخانه‌ها اجازه تولید آرد را نخواهند داشت، بنابراین هیچ‌گاه نمی‌توانیم در بررسی کیفیت آرد ورود پیدا کنیم چون در حوزه وظایف ما نیست.

وی بیان کرد: کیفیت نان به مواد اولیه، تجهیزات کارخانه تولید آرد، مراحل تخمیر، ماشین‌آلات پخت، نانوا و موادی که به آن افزوده می‌شود بستگی دارد.

ایرانیان یادآور شد: کیفیت آرد استان به‌صورت ماهانه توسط اداره کل استاندارد استان قزوین در کارخانه‌های مربوطه بررسی می‌شود. اگر بر اساس استاندارد تولیدشده باشد توزیع و اگر استانداردهای لازم را نداشته باشد کارخانه اجازه تولید نخواهد داشت.

انتهای پیام


10551910
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است