به گزارش ایسنا، اردشیر شهرکی افزود: هزار و 60 هکتار از باغ های سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد. 830 هکتار از این باغات بارور هستند.
وی اظهار کرد: برداشت این محصول از باغ های استان تا پایان تیرماه ادامه دارد و به بازارهای داخلی و خارج استان صادر می شود. زردآلو به صورت عمده در مناطق خاش، میرجاوه و زاهدان کشت می شود و عملکرد تولید در هر هکتار از باغات این محصول 10 تن است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی بسیستان و بلوچستان گفت: عمده زردآلوی تولیدی استان از نوع شکرپاره، شاهرودی و ارقام محلی است.
انتهای پیام